top of page

WAT WE DOEN

video_edited.jpg

Het begrip 'video' is enorm breed. Zo is er de corporate video waarin je je bedrijf zodanig presenteert dat een kijker en potentieel nieuwe klant niet om je heen kan. Op een vergelijkbare manier kun je ook nadenken over een pakkende productvideo.

Wellicht werkt een 2D of 3D animatie wel beter voor je. Wij maken animatievideo’s die attractief, informatief en begrijpelijk zijn.

Wil je je binnen 60 tot 90 seconden onderscheiden? Dan is een video commercial juist weer heel geschikt.

Kortom: breng jouw boodschap echt tot leven en creëer een beleving voor de kijker. Met originaliteit, creativiteit en een inhoudelijk sterk verhaal. In het enorme online aanbod zorgen wij voor content die écht doet wat het moet doen.

VIDEOPRODUCTIES

CORPORATE_edited.jpg
CORPORATE VIDEO

Laat zien wat je bedrijf doet en waar je voor staat. Vertel de filosofie achter je product of dienst. Of leg het stap voor stap uit. Vanuit jezelf, vanuit je klanten of vanuit welk perspectief dan ook. 

COMMERCIAL_edited.jpg
VIDEO COMMERCIAL

Vergroot binnen 60- 90 seconden je bereik en daarmee je merkwaarde binnen je doelgroep. En realiseer met een heldere call-to-action effectief meer leads en sales voor je organisatie. 

ANIMATIES_edited.jpg
ANIMATIEVIDEO

Breng je complexe boodschap op een aansprekende en heldere manier over aan je doelgroep. In je eigen huisstijl, in 2D of 3D, begrijpelijk en multi-inzetbaar.

TESTEMONIAL_edited_edited.jpg
TESTIMONIAL VIDEO

Testimonial video's zijn ervaringen of uitspraken van klanten, jouw ambassadeurs! Dat zijn immers de meest geloofwaardige personen om je product of diensten aan te bevelen.

SOCIAL_2_edited.jpg
SOCIAL VIDEO

Kort, krachtig en to the point. Speciaal bedoeld voor de diverse social media kanalen. Plaats op maat gemaakte content passend bij jouw doelgroep en volgers.

WEBINAR2_edited.jpg
WEBINAR & PODCAST

Breng je event of bijeenkomst (online) professioneel tot leven met een (live) uitzending als Webinar of (video) podcast. Zo kan de verbinding met collega’s, leveranciers of klanten worden gevonden door middel van een interactief platform.

award2019.png
'Door de ogen van'

Deze Bartimeus fonds bewustwordingscampagne waar Mediageniek de films voor produceerde heeft de European Excellence Award gewonnen in de categorie beste campagne Benelux en Frankrijk. 

bottom of page