top of page
Mediageniek 2.png

Bij Mediageniek geloven we in co-creatie. Samen werken aan een uitgekiend concept waarin we je doel, doelgroep en kernboodschappen in detail uitwerken. Geen losse flodders maar campagnematig denken en doen. Zodat jouw kernwaarden, identiteit én positionering het beste tot z'n recht komen. 
 
Het begrip 'video' is enorm breed. Zo is er de corporate video waarin je je bedrijf zodanig presenteert dat een kijker en potentieel nieuwe klant niet om je heen kan. Op een vergelijkbare manier kun je ook nadenken over een pakkende productvideo. Wellicht werkt een 2D of 3D animatie wel beter voor je. Wij maken animatievideo’s die attractief, informatief en begrijpelijk zijn. Wil je je binnen 60 tot 90 seconden onderscheiden? Dan is een video commercial juist weer heel geschikt.
 
Kortom: breng jouw boodschap echt tot leven en creëer een beleving voor de kijker. Met originaliteit, creativiteit en een inhoudelijk sterk verhaal. In het enorme online aanbod zorgen wij voor content die écht doet wat het moet doen. 


commercial.png

VIDEO COMMERCIAL

​Een video commercial is dé manier om binnen korte tijd jouw merk en boodschap bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. 

animatie.png

ANIMATIE

Wij helpen je om je complexe boodschap op een duidelijke manier over te brengen met onze animatievideo's. Of het nu gaat om een product, service of idee, we creëren een video in jouw eigen huisstijl, in 2D of 3D, die begrijpelijk en veelzijdig is.

corporate.png
campagne.png

CORPORATE VIDEO

CAMPAGNE

Een corporate video is dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld. Laat zien waar je voor staat, wat je doet en waarom jouw product of dienst uniek is.

Een campagnevideo kan een zeer effectieve manier zijn om jouw organisatie, merk of doel te promoten. Met onze expertise op het gebied van storytelling laten wij jouw campagne schitteren.

socials.png
podcast.png

SOCIAL MEDIA VIDEO

WEBINAR & PODCAST

Social media video
Op zoek naar passende content voor jouw social media kanalen? Wij bieden op maat gemaakte content die kort, krachtig en to the point is en volledig afgestemd is op jouw doelgroep en volgers. 

Breng jouw event of tot leven met een (live) uitzending als Webinar of (video) podcast. Hiermee kan je op een interactieve manier verbinding maken met collega's, leveranciers of klanten, zelfs op afstand.

Wat we doen

  • Vimeo
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page