© 2020 Mediageniek | strategie concept creatie

aboutus

'Maak je merk Mediageniek', dat is onze drive. Wij helpen merken met content marketing in al haar facetten. Of dat nou op social media is of op andere kanalen. We denken na over de strategie, gaan graag aan de slag met de conceptontwikkeling en nemen het voortouw in de content creatie.

 

Merken ontstaan natuurlijk niet zomaar. Het hebben van een geïntegreerde online video marketing- en communicatiestrategie is anno 2020 een absolute vereiste als je je je doelgroep echt wilt raken. Wij geloven in co-creatie, samen werken aan een uitgekiend concept waarin we je doel, doelgroep en kernboodschappen in detail uitwerken. Zodat jouw kernwaarden, merkidentiteit én de positionering van jouw merk het beste tot z'n recht komen.

 

Welke content past het best bij jou en jouw merk? Dat staat bij ons altijd voorop. Wil je een inspirerend verhaal, een 2D/ 3D animatievideo, een podcast serie, een een branded video of misschien juist een korte social media post? In het enorme online aanbod zorgen wij voor content die echt doet wat het moet doen. Namelijk: je doelgroep activeren.  

 

Mediageniek is al 15 jaar specialist in het ontwikkelen en produceren van creatieve en aansprekende (online) content. Voor bedrijven, overheid, non-profitorganisaties, en reclame-/ communicatie bureau's. Te beleven op elk moment, op elk apparaat, op elke plek. Dit kan in video, animatie, een podcast of in een combinatievorm. Hiermee laat je een blijvende indruk achter op je doelgroep. En je betrekt ze maximaal bij je merk.

 

Mediageniek biedt je een waterdichte garantie voor kwaliteit, creativiteit, snel schakelen en eerlijke tarieven.

 

Hieronder vind je misschien wat inspiratie over wat we voor jou en jouw merk kunnen betekenen.