© 2020 Mediageniek | strategie concept creatie

aboutus

Wij zijn Mediageniek | strategie concept creatie. 

 

Wij zijn al 15 jaar specialist in het bedenken, adviseren, produceren, en optimaliseren van alle video activiteiten van merken, bedrijven en bureaus. 

 

Video is een van de meest effectieve online marketing tools. En dus dé perfecte manier om je product, concept of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Daarom is het belangrijk om een videostrategie op te stellen voor je bedrijf. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, video is interessant voor iedere organisatie en doelgroep.

 

Wij helpen je daar graag bij. Want wij geloven in co-creatie, samen werken aan een uitgekiend concept waarin we je doel, doelgroep en kernboodschappen in detail uitwerken. Geen losse flodders maar campagnematig denken en doen. Zodat jouw kernwaarden, identiteit én positionering het beste tot z'n recht komen. 

 

Natuurlijk is het begrip 'video' enorm breed. Denk bijv. aan een corporate movie waarin je je bedrijf zodanig presenteert dat een kijker niks liever wil dan zaken met jullie doen. Wat maakt jullie bedrijf uniek? Wat is de boodschap? Wat is jullie achtergrond en wat willen jullie uitstralen? Op een vergelijkbare manier kun je ook nadenken over een pakkende productvideo.

 

Maar misschien werkt een 2D of 3D animatie wel veel beter. Wij maken animatie video’s die begrijpelijk zijn. Het geeft je de vrijheid om veel informatie in een kort tijdsbestek te communiceren. Vooral voor technische en medische doeleinden is animatie uitermate geschikt. Altijd maatwerk, passend bij jouw huisstijl én toegespitst op de doelgroep. 

 

Wil je je binnen 60- 90 seconden onderscheiden? Dan is een online video commercial juist weer heel geschikt. Hierdoor vergroot je eenvoudig het bereik van je boodschap onder uw doelgroep. En je realiseert met een heldere call-to-action effectief meer leads en sales voor je organisatie.

 

Nog eentje dan? De testimonial video bijvoorbeeld. Waarom zou je zelf gaan vertellen hoe goed jouw organisatie, product of dienst is, als jouw opdrachtgevers en klanten dat óók voor je kunnen doen? Jouw potentials zijn goud waard en je wilt ze overtuigen van het feit dat jóúw organisatie, product of dienst precies datgene is wat zij nodig hebben. Laat anderen jouw ambassadeur zijn om hen te overtuigen. Want wat anderen zeggen, telt.

 

Breng jouw boodschap echt tot leven en breng beleving over aan de kijker. Met originaliteit, creativiteit en een inhoudelijk sterk verhaal. In het enorme online aanbod zorgen wij voor content die echt doet wat het moet doen. Namelijk: je doelgroep activeren. Te beleven op elk moment, op elk apparaat, op elke plek.

 

Kortom: 'Maak je merk Mediageniek' en kies ook voor een waterdichte garantie voor kwaliteit, creativiteit, snel schakelen en eerlijke tarieven.