a b o u t

Wij zijn Mediageniek | strategie concept creatie. 

Sinds 2005 een waterdichte garantie voor kwaliteit, creativiteit, snel schakelen en eerlijke tarieven.

Een goed verhaal vertellen met de overtuigende kracht van bewegend beeld. Wij bedenken, adviseren en produceren video’s die inspireren, motiveren en mensen in beweging brengen voor merken, bedrijven en bureaus.

Video is een van de meest effectieve online marketing tools. En dus dé perfecte manier om je product, boodschap of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Wij geloven in co-creatie, samenwerken aan een helder concept waarin we jouw doel, doelgroep en kernboodschappen in detail uitwerken.

 

Het begrip 'video' is enorm breed. Zo is er de corporate video waarin je je bedrijf zodanig presenteert dat een kijker en potentieel nieuwe klant niet om je heen kan. Op een vergelijkbare manier kun je ook nadenken over een pakkende productvideo.

Wellicht werkt een 2D of 3D animatie wel beter voor je. Wij maken animatievideo’s die attractief, informatief en begrijpelijk zijn.

Wil je je binnen 60 tot 90 seconden onderscheiden? Dan is een video commercial juist weer heel geschikt.

Kortom: breng jouw boodschap echt tot leven en creëer een beleving voor de kijker. Met originaliteit, creativiteit en een inhoudelijk sterk verhaal. In het enorme online aanbod zorgen wij voor content die écht doet wat het moet doen.

Wat is jouw verhaal?

Wij zijn Mediageniek.

Sinds 2005 een waterdichte garantie voor kwaliteit, creativiteit, snel schakelen en eerlijke tarieven.

079- 3612275 | info@mediageniek.nl

© 2020 Mediageniek | strategie concept creatie

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon