a b o u t

Wij zijn Mediageniek | strategie concept creatie. 

Sinds 2005 een waterdichte garantie voor kwaliteit, creativiteit, snel schakelen en eerlijke tarieven.

Mediageniek is al 15 jaar specialist in het bedenken, adviseren, produceren, en optimaliseren alle video activiteiten van merken, bedrijven en bureaus.  We bedenken, we adviseren en we creëren. 

Video is een van de meest effectieve online marketing tools. En dus dé perfecte manier om je product, concept of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Daarom is het belangrijk om een videostrategie op te stellen voor je bedrijf. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, video is interessant voor iedere organisatie en doelgroep.

 

Wij geloven in co-creatie, samen werken aan een uitgekiend concept waarin we je doel, doelgroep en kernboodschappen in detail uitwerken. Geen losse flodders maar campagnematig denken en doen. Zodat jouw kernwaarden, identiteit én positionering het beste tot z'n recht komen. 

 

Natuurlijk is het begrip 'video' enorm breed. Denk bijv. aan een corporate video waarin je je bedrijf zodanig presenteert dat een kijker niks liever wil dan zaken met jullie doen. Op een vergelijkbare manier kun je ook nadenken over een pakkende productvideo.

 

Maar misschien werkt een 2D of 3D animatie wel veel beter. Wij maken animatievideo’s die attractief en begrijpelijk zijn. Het geeft je de vrijheid om veel informatie in een kort tijdsbestek te communiceren. 

 

Wil je je binnen 60- 90 seconden onderscheiden? Dan is een video commercial juist weer heel geschikt. Hierdoor vergroot je eenvoudig het bereik van je boodschap onder uw doelgroep. En je realiseert met een heldere call-to-action effectief meer leads en sales voor je organisatie.

 

Nog eentje dan? De testimonial video bijvoorbeeld. Waarom zou je zelf gaan vertellen hoe goed jouw organisatie, product of dienst is, als jouw opdrachtgevers en klanten dat óók voor je kunnen doen? Jouw potentials zijn goud waard en je wilt ze overtuigen van het feit dat jóúw organisatie, product of dienst precies datgene is wat zij nodig hebben.

 

Kortom: breng jouw boodschap echt tot leven en breng beleving over aan de kijker. Met originaliteit, creativiteit en een inhoudelijk sterk verhaal. In het enorme online aanbod zorgen wij voor content die echt doet wat het moet doen. Namelijk: je doelgroep activeren. Te beleven op elk moment, op elk apparaat, op elke plek.

 

Wij zijn Mediageniek.

Sinds 2005 een waterdichte garantie voor kwaliteit, creativiteit, snel schakelen en eerlijke tarieven.

079- 3612275 | info@mediageniek.nl

© 2020 Mediageniek | strategie concept creatie

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon